Spela lite på Bertil och vann

Hej där igen. Jag provade att spela lite på Bertil Bingo som jag tipsade om i förra inlägget. Spelade du? Och i så fall, hur gick det för dig? Jag spelade själv och det har gått ganska bra för mig. Som vanligt måste man ju förvänta sig att man kommer att förlora förr eller senare och att bingospel på internet inte är något som man kan bli proffs på direkt. Det är ett nöje och det är allt vad det är! Så, nu har jag sagt det. Man vill ju inte förvirra nån stackars yngling som skulle få för sig att det bara är att dumpa studierna och skapa ett konto på Bertil och bli bingoproffs...

Provade Bertils mest spelade bingospel

Enligt Bertil är JätteLätt spelt som folk allra helst spelar i deras bingohall:

"JätteLätt är bertils mest spelade bingospel! Inte så kontigt med tanke på att jackpotten går i snitt 12 gånger per dygn!"

 

Det är detta som lockar mig också - den där jackpotten. Man vill ju att den ska växa sig riktigt stor. Men det går naturligtvis inte med en jackpot som går så pass frekvent. Den är helt enkelt för lätt att vinna. Om man tar jackpoten som jag jagat mest - Mega Fortune - så är det inte ens nära. Jag har kastas så mycket pengar mot att vinna den där superjackpoten som kan gå loss på flera miljoner kronor. Jag vill minnas att rekordet är omkring 150 miljoner kronor. En sådan jackpot håller på att växa och växa i månader. Det är alltså en helt annan typ av jackpot som det är frågan om här. JätteLätt har en jackpot som ska vara "jättelätt" att vinna. Och det är den också. Men man får räkna med tusentals kronor och inte hundratusentals eller miljontals kronor! Jag vet inte om jag är plus på JätteLätt, men jag har vunnit jackpoten mer än en gång i alla fall. Hoppas det går bra för er också!