Skrapat triss på grund av tristess

Nej men hallå där alla glada gamblers och alla andra. Jag har skrapat Triss. Jag hade ingen bättre idé än att hasa mig iväg till COOP och köpa fyra trisslotter. Det stämmer. Och 30 kronor stycket är vad de kostar ja. Och ja, jag vet att det är typ 50 % som går direkt till staten och betalas ut till politiker och annat ofog. Jag är på det klara med allt det där. Men trots allt betalade jag 120 spänn för att få möjlighet att sätta mig i TV4-soffan och mysa lite bredvid Tilde De Paula.

Det blev vinst. På två lotter. 30 kronor gånger två alltså. Och med dessa köpte jag tvåa nya lotter. Det blev två sådana där lotter med maximal spänning. På den ena hade jag två stycken på en miljon, och på den andra hade jag två stycken TV-rutor med 60 i. Jag vet inte exakt vad TV-rutorna betyder, men det är säkert att man får hänga med Tilde.

Och vad hände då? Jo, självklart blev det ingen vinst. På sista specialrutan blev man hånad med någon värdelös "10 x vinsten". Inte som jag hade tänkt mig.

Triss är ganska kul ändå men man blir bra förbannad när man har nys på schyssta pengar men går på en mina vid de sista rutorna. Drömvinsten är naturligtvis att man får 100 000 kronor i månaden i 25 år. Jag tror att det är maxvinsten men orkar inte surfa in på svenskaspel.se och kolla. För 100 000 kronor i månaden kan man göra ganska roliga saker. Man lär ju spara åtminstone 50 000 kronor, investera 25 000 på olika sätt och bränna resten på roliga saker varje månad. För mig skulle det ha blivit mycket resor. Det är en sak som är säker. Tokyo hade varit destination nummer ett och därefter skulle jag nog tagit mig vidare till Sydamerika. Och USA så klart! Fasen, man blir ju smått deprimerad att man inte vinner nåt någon gång.