När jag senast spelade bingo

Jag ska inte ljuga. Jag hade druckit ett gäng bärs. Eller ett gäng kanske det inte var. Snarare en back. Men struntsamma. Jag tycket att man ska få dricka bärs som vuxen och det är därför jag gör det. Jag var dessutom inte själv om att häva i mig den ljuvliga drycken. Jag hade en vapendragare med mig. En vapendragare som för övrigt också är ganska förtjust i att spela bingo.

Jag rekommenderar egentligen att man ska spela bingo online på svenska spel eller på postkodlotteriet till exempel. Gillar du inte att spela för pengar så skulle jag kunna rekommendera spigo istället som är en sajt med en massa spel som inte kostar nåt. Men nu var jag ute på galej och då hamnade jag på den lokala bingohallen. Jag tyckte kanske inte att det var världens bästa idé. Men det var så sjukt kallt ute så jag tänkte att det kunde kanske inte vore så dumt att värma sig lite i den varma bingohallen.

En bricka kostade fem spänn. Jag bär väldigt sällan kontanter. Men jag hade 20 kronor på mig och tänkte att det kan användas till fyra brickor. Tjejen som sålde brickorna sa dock till mig att det vore en ganska dålig idé att köra på fyra brickor samtidigt eftersom det kan vara svårt att hänga med. Jag sa att det är inga problem. Men det var det. Jag hann verkligen inte med och satt där som ett spån. Det var lite synd för det var säkert vinst på allihop. Det lär jag aldrig få veta ändå. Men det spelar inte heller superstor roll för utbetalningen var lite väl snål. Maxvinst var på blott 500 kronor. Det är ungefär 9 999 500 mindre än vad jag tycker är en anständig jackpot.

Jag får väl ta mitt pick och pack online som vanligt och jaga den där feta jackpoten som jag hittills aldrig vunnit. Men en dag säger jag bara. Då blir den San Tropé och paraplydrinkar varje dag innan frukost.