Bingo på GooglePlay

Tjenare tjenare alla glada som sitter och läser detta på denna fredag. Jag tänkte ge er alla ett litet tips. Jag fick nämligen syn på Alisa på Google Play. Det är gratis och rekommenderas till alla som vill spela bingo gratis.

Det är ett ganska kul bingospel för alla er som kör med Android-telefoner. Och det är gratis och spela vilket är ganska nice. För att vara gratis är det snyggt tycker jag. De flesta riktigt grymma spelen kostar naturligtvis pengar. Det är så svårt att finansiera utvecklingskostnaden om man inte har en betalningsmodell för produkten som man säljer. Då får man lösa det med reklam och då blir ofta spelupplevelsen kass. Eller så är spelet fortfarande i utvecklingsfas och bara gratis "tills vidare" liksom.

Laddats ned över 130 000 gånger

Alisa har laddats ned 133 000+ gånger vilket naturligtvis är ganska många gånger. Det går kanske inte att jämföra med Angry Birds eller ett annat succéspel som laddats ned miljoner och åter miljoner gånger. Men allt över 50 000 tycker jag är respektabelt.

Generellt högt betyg av användare

Om man kollar kommentarerna till Alisa bingo så är det ganska bra omdömen. Någon skriver,

"Good clean family entertainment fun. Play value is high. Lots of gaming, not so much menu browsing, icon clicking and other disturbing crap"

Översatt blir det alltså bra familjeunderhållning. Spelvärdet är högt. Mycket spelande och inte så mycket att man måste navigera i menyer, klicka på ikoner och annat störigt.

Jag valde att lyfta fram den här kommentaren eftersom det kunde varit jag som skrivit den. Jag tycker precis som den här användaren. Det är ett spel som är okej för barn att spela och man får mycket speltid för tiden man lägger ned så att säga. Många andra bingospel tycker jag går så långsamt och man får liksom inte spela så mycket som man skulle vilja.